• Vinkit 03.04.2023

  Keittiö on kodin sydän, kuten sanotaan, ja mikäpä olisi parempaa kuin nauttia jo vaikka aamukahvi kauniista posliinista. Makuja on yhtä monta kuin on ihmisiäkin, ja siksi erilaisia astiastoja, posliineja ja keittiökalusteitakin on monia erilaisia.

  Fyrklovernilta löytyy astiastot, lautaset, mukit ja kupit, lasit, aterimet, sekä kaikki, mitä voi kuvitella keittiössä tarvitsevansa. Keittiö on myös paikka, jossa vietetään yllättävän paljon aikaa, ja myös siksi siihen on hyvä panostaa.

  Jokainen voi suunnitella unelmiensa keittiön

  Laadukkaat keittiötarvikkeet ovat vain klikkauksen päässä. Keittiökalusteiden- ja tarvikkeiden suunnittelu voi olla haastavaa ilman esimerkkejä, ja siihen avuksi löytyy Googlen avulla monia eri suunnitteluohjelmia. Esimerkiksi Aina-keittiöiltä löytyy suunnitteluohjelma, jonka avulla voi lähteä toteuttamaan unelmiensa keittiötä. Kauniit astiat viimeistelevät toteutuksen, jonka jälkeen voi hyvillä mielin valmistaa omaa lempiruokaansa. Keittiön voi viimeistellä sisustustuotteilla, kuten maljakoilla ja kyntteliköillä. Astiastoja on hyvä olla sekä arki- että juhlakäyttöön, tarvittaessa myös isommalle porukalle.

  Tyylikkyys ennen kaikkea

  Astiastoja, posliineja ja muita keittiökalusteita valitessa kannattaa miettiä mitä tarvitsee. Marttojen sivuilla on hyviä ohjeita, millä pääsee alkuun. Kun ostaa vain sen, mitä tarvitsee, päätös on harkittu, eikä keittiö tule niin täyteen tavaroita, mitkä olisivat vain tiellä. Parasta on, kun astiastot ja posliinit on valittu tyylikkyys ja laatu edellä, oman maun mukaan. Päivittäisessä käytössä on mukava, kun keittiötarvikkeet ovat kauniita ja laadukkaita. Onhan kattaus puoli ruokaa.

  Posted by Garrett Stehr @