• Vinkit 14.05.2016

  Vuosi 2016 on todellakin yhtä urheilun juhlaa, sillä vuosittaisten jääkiekon MM-kisojen lisäksi järjestetään myös jääkiekon maailmancup ja jalkapallon EM-kisat. Harvoin on vastaavaa kattausta samalle vuodelle, penkkiurheilijoille ympäri Euroopan kyseessä on todellinen juhlavuosi. Mutta ei tarjonta tähän jää, sillä myös Suomella on tarjottavana pitkä lista erilaisia urheilutapahtumia kuluvalle vuodelle. Urheilutapahtumat ovat sopivaa loma-aktiviteettia, myös koko perheelle, tarjoten kansainvälistä tunnelmaa ja jännittäviä tilanteita!basketball-match

  Koripallon nuorten EM

  Suomi sai kunnian järjestää 20-vuotiaiden nuorten koripallon EM-kisat vuonna 2016. Helsingissä pelattavat kisat ovat erinomainen lämmittely Suomen nuorelle joukkueelle, ensi vuoden aikuisten EM-kisoja silmällä pitäen. Vaikka Suomea ei mielletäkään perinteisesti koripallomaaksi, on nuorten joukkue kuitenkin täynnä virtaa ja nuorten pelit tunnetaankin jännittävistä ja nopeasti muuttuvista tilanteistaan. Helsingissä tullaan näkemään useita tulevaisuuden tähtiä, Suomen joukkueen kisoihin johdattaa valmentaja Lauri Markkanen.

  Purjelautailun EM-kilpailut

  Helsinki sai kunnian isännöidä purjelautailun RS/X-luokan EM-kilpailuja, joihin osallistuu noin 250 purjehtijaa. Kamppailua käydään neljässä eri luokassa, mukana ovat miehet, naiset, pojat ja tytöt. Kyseessä on viimeinen arvokilpailu ennen Brasilian olympiakisoja, joten kisoihin tulee osallistumaan monta olympia-kisoihin lähtevää urheilijaa. Mukana myös 2012 olympialaisten hopeamitalisti, Tuuli Petäjä-Siren. Avoimiin kilpailuihin osallistuu purjehtijoita ympäri maailman, osallistujia odotetaan mm. Australiasta, Uudesta Seelannista ja erityisesti vahvoista purjehdusmaista, kuten Espanja, Ranska ja Hollanti.

  Posted by Garrett Stehr @